Transparent
Inloggen
Sluiten

Kom zondag vroeg naar de ArenA!

23 augustus 2014 22:08

Er staat dit weekend een heuse topper op het programma in de Amsterdam ArenA. Ajax en PSV zijn de competitie allebei goed begonnen met twee zeges op rij. Het duel begint zondag om 16:45 uur. Vanwege de verwachte verkeersdrukte roept Ajax alle fans op om vroeg naar de ArenA te komen.

Ajax roept iedereen op om vroeg naar het stadion te komen om onnodige wachtrijen bij de ingang te voorkomen. De steun van een volle ArenA is belangrijk voor Ajax. Ook tijdens de warming-up zullen de spelers extra gestimuleerd raken als het stadion al vol zit.

Er valt ook vooraf genoeg te beleven in de ArenA. In de omlopen en zalen kan je bijvoorbeeld van 15:30 tot 16:00 uur kijken naar het nieuwe televisieprogramma Ajax TV Kick Off. In deze live-uitzending wordt vooruitgeblikt op de topper tegen PSV. Ook Ajax-coach Frank de Boer schuift aan met de opstelling.
Tags

arena topper boer gestimuleerd kick omlopen televisieprogramma uitzending verkeersdrukte vooruitgeblikt wachtrijen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.211 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex avila berghuis bergwijn bertjek boomen chocoladebeen elsimao etv farioli fiorentina henderson inverted janse kiki kroes linkspoot pasveer quido ramaj rensch rulli sevic sosa sutalo traore tweebenig tweebenigheid vojvodina wijndal