Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: ik heb deze week een gretig team gezien

17 augustus 2014 00:18

Ajax trapt zondagmiddag om 12.30 uur in de tweede speelronde van de Eredivisie af tegen AZ. Het is direct een heuse topper, aangezien AZ en Ajax hun eerste wedstrijd beide met het grootste verschil wonnen en zo de bovenste twee plekken op de ranglijst bekleden. Ondanks de 4-1 zege van vorig weekend tegen Vitesse was De Boer niet tevreden, maar hij heeft Ajax deze week goed zien trainen: ,,Ik heb een gretig team gezien dat zich wil verbeteren.”

Bij de koploper in de eredivisie is er de afgelopen week goed gekeken naar de goede en slechte punten van de thuiswedstrijd tegen Vitesse. ,,We hebben die wedstrijd goed geanalyseerd. We hebben vooral gekeken naar wat er allemaal mis is gegaan, die fouten wil ik zondag niet meer zien. Het was voor ons pas de derde echte wedstrijd waarin iedereen 90 minuten speelde. Het is ook een kwestie van gewenning, ik verwacht dat het zondag weer een stapje beter is.”




Tags

boer eredivisie vitesse bekleden gewenning kwestie topper

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis boomen branco brobbey diepgang elsimao farioli forbs hag hato hlynsson inverted kiki kroes mannsverk mikautadze nice ogc pasveer poster rensch rossi rulli sevic shogun sosa steijn taylor text