Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: 'spelers moeten er zondag direct staan'

8 augustus 2014 17:07 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Frank de Boer liet tijdens de persconferentie weten dat de zware seizoensstart tegen Vitesse hem niet slecht uitkomt. De spelers weten dat ze aan de bak moeten. "Vitesse is geen gemakkelijke tegenstander. We moeten heel alert zijn om geen deukje op te lopen. De spelers moeten er zondag bij de start van de Eredivisie direct moeten staan."

Na de nederlaag tegen PEC Zwolle zal de ploeg een tandje bij moeten schakelen. "Als je wil domineren moet je niet telkens slordig balverlies lijden. Laat het een les geweest zijn," zo keek hij nog even terug op Zwolle.

"We hebben het vaak lastig met ploegen die zich helemaal ingraven. Bij Vitesse is dat geenszins het geval, maar toch hebben we de afgelopen seizoenen geregeld moeite met ze gehad. Ze hebben stappen vooruit gezet de afgelopen jaren. Ook dit seizoen heeft Vitesse veel kwaliteit en snelheid in de ploeg. Bij balverlies kunnen ze gevaarlijk toeslaan. Doordat Ajax en Vitesse allebei graag druk zetten op de helft van de tegenstander leverde het de laatste jaren vaak open wedstrijden op. Dat zal zondag waarschijnlijk weer zo zijn.”

Meer op Ajax.nl
Tags

vitesse boer balverlies deukje domineren eredivisie ingraven les pec seizoensstart tandje toeslaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.215 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

boomen depay elsimao farioli frankrijk griezmann hag haller henderson jong kiki klaiber koeman krapel labyad malen mannsverk marin rcv reijnders rensch rosario schouten sevic simons speelstijl tahirovic vos weghorst zirkzee