Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer over Mokotjo en Guidetti

8 augustus 2014 16:41 - NUsport

Verslaggever: -

Tijdens de persconferentie vrijdagmiddag reageerde Frank de Boer op de transfer van Mokotjo naar FC Twente en de geruchten over belangstelling voor Guidetti. Mokotjo was inderdaad concreet in beeld. "Maar alleen als er iemand wegging op ons middenveld. We hebben een grote selectie en als je 28 spelers hebt ontstaat er ontevredenheid en snijd je jezelf in de vingers. Hij is een goede speler, die bij ons zeker tot zijn recht was gekomen. Als nu later blijkt dat we hem wel hadden kunnen gebruiken, is dat jammer.

Ïn Engeland werd gemeld dat Ajax naar John Guidetti geïnformeerd zou hebben. "Hij staat op een lijstje met spitsen, maar daar staan heel veel namen op." Ajax zou niet zo concreet zijn geworden dat ze contact hebben opgenomen. ""Ik wijs hem niet op voorhand af. Wij kijken wat het beste voor ons is. Als wij denken met Guidetti kampioen te kunnen worden, zou ik het zeker niet laten. Maar hij was in eerste instantie niet de beste optie.

Meer op NUsport
Tags

guidetti mokotjo boer engeland ontevredenheid snijd twente voorhand wegging wijs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.214 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangaande afserveren akpom bergwijn bertjek boerhout branco brobbey chaotisch deadline elsimao farioli gaaei gooijer hato jim jong kaplan kiki kroes leverkussen mislintat rasmussen rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo traore wilson