Transparent
Inloggen
Sluiten

Eigen talkshow Ajax bij iedere thuiswedstrijd

8 augustus 2014 07:14 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Het stadionprogramma rond thuisduels wordt vanaf dit seizoen flink uitgebreid. Voorafgaand aan ieder thuisduel in de Eredivisie is er een live Ajax-talkshow in de Amsterdam ArenA. In ‘Ajax TV Kick Off’ blikken prominente Ajacieden vooruit op de wedstrijd. Ook Frank de Boer schuift iedere uitzending aan om de opstelling te bespreken. De eerste aflevering van de show is zondag voorafgaand aan Ajax - Vitesse vanaf 13:15 uur in de ArenA te zien.

Ajax TV Kick Off is de televisievariant op het officiële programmablad Ajax Kick Off dat al jarenlang bij iedere thuiswedstrijd aan de supporters van Ajax wordt uitgedeeld. De nieuwe talkshow wordt afwisselend gepresenteerd door Justus Dingemanse (27) en Fresia Cousiño Arias (23).

Ajax TV Kick Off start vijf kwartier voor aanvang van iedere wedstrijd en duurt een half uur. Het programma wordt op de schermen in de omlopen en in alle zalen van het stadion uitgezonden.

Meer op Ajax.nl




Tags

kick talkshow arena aanvang afwisselend arias blikken boer cousino dingemanse eredivisie fresia justus omlopen programmablad prominente schermen show stadionprogramma televisievariant uitzending vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom barkas berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat ofzo porto ramaj rensch sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid