Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: Ajax zal Schöne deze zomer niet laten gaan

17 juli 2014 19:46 - AT5

Verslaggever: -

In gesprek met AT5 liet Frank de Boer weten dat Ajax Lasse Schöne deze zomer niet zal laten gaan. 'Ook bij een zak geld zal Ajax haar poot stijf houden,' zo stelt de Ajax coach. De Deen heeft nog slechts een eenjarig contract, maar is dusdanig belangrijk in de plannen van de Ajax coach dat de club niet zal meewerken aan een transfer.

Desondanks zit er voorlopig ook nog geen contractverlenging in voor de Deen bij Ajax. 'Dat is nu nog geen optie. Hij speelt nu rechtsbuiten, maar heeft zelf waarschijnlijk ook een voorkeur voor rechtshalf. Daar hebben wij echter andere spelers voor met perspectief. Dat is continu een afweging die je moet maken. Je moet ook in het hoofd van de speler kijken. Maar het kan zomaar zo zijn dat we later in het seizoen wel zeggen dat we hem zeker nog twee jaar willen behouden."

Meer op AT5




Tags

boer schone eenjarig rechtshalf stijf zak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs gecontracteerd henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat mum porto ramaj sanchez sevic sosa spelmomenten steijn sutalo transferbeleid