Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax-supporters plannen demonstratie

26 maart 2000 19:51

Verslaggever: M

Ajax-supporters zijn van plan om op dinsdag 4 april bij de wedstrijd FC Den Bosch - Ajax te demonstreren tegen de verplichte combi-regeling. Via pamfletten werden de fans door de Onafhankelijke Fanclub Ajax en De Ajax Ster zondagmiddag opgeroepen voor een vreedzame demonstratie. De bedoeling is dat de supporters in een stoet van het station in Den Bosch naar het stadion lopen en tijdens de wedstrijd buiten het stadion blijven.

De burgemeester van Den Bosch, die eerder al in februari de wedstrijd verbood wegens angst voor ongeregeldheden, ging in een gesprek vrijdag, waarbij ook politie, justitie en de BOVS aanwezig waren, niet in op de wensen van de fans om de combi-verplichting los te laten. Het is nog onzeker of ook andere supportersgroepen 4 april mee zullen demonstreren in Den Bosch.

Meer op




Tags

demonstratie combi demonstreren bovs fanclub justitie pamfletten regeling station ster stoet verplichting vreedzame

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht