Transparent
Inloggen
Sluiten

Eerste oefenduel zaterdagmiddag (14.00 uur) tegen SDC Putten weer te beluisteren op stream Veluwe FM

27 juni 2014 14:01

Verslaggever: -

Ajax werkt zaterdag om 14.00 uur de eerste oefenwedstrijd tegen SDC Putten af. Daar waar de amateurclubs normaal gesproken vragen om het afwerken van een oefenwedstrijd, daar benaderde Ajax SDC Putten na de goede ervaringen van afgelopen seizoen.

Voor Frank de Boer is de goede grasmat de reden om de eerste wedstrijd van vorig seizoen nog eens over te doen. Maar ook organisatorisch heeft Ajax goede ervaringen. ",Ajax belde een maand geleden met de vraag of ze weer bij ons mogen komen. Alleen al het feit dat het initiatief van hun uit is gegaan is iets om trots op te zijn. Dit hebben we te danken aan het feit dat we vorig seizoen aan alle eisen hebben voldaan. Die afspraken staan in een overeenkomst van 25 pagina's waarin aan alles wordt gedacht. Vooral veiligheid, bereikbaarheid en aantal toeschouwers zijn belangrijke punten. Het gaat heel ver, maar je krijgt er wel iets voor terug," zo stelt de voorzitter van de club tegenover De Puttenaer. Vorig seizoen was het duel met 5000 toeschouwers uitverkocht.

Veluwe FM verzorgt net als vorig jaar weer voor een radioverslag van de wedstrijd. De stream is ook via internet te beluisteren. De commentaren van de Puttenaeren zorgden de afgelopen jaren voor de nodige hilariteit bij de Ajax fans.




Tags

putten sdc beluisteren veluwe benaderde bereikbaarheid boer commentaren danken hilariteit organisatorisch puttenaer puttenaeren radioverslag verzorgt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht