Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer ook in de grachten succesvol; verslaat Van der Sar opnieuw bij Aegon City Rowing [update]

26 juni 2014 16:11

Verslaggever: -

Van 17.00 uur tot 201.15 uur wordt in de Amsterdamse grachten weer de Aegon City Rowing georganiseerd. Net als vorig jaar doet er weer een aantal bekende Nederlanders mee aan Aegon City Rowing. In 2013 volgden Edwin van der Sar en Frank de Boer een spoedcursus roeien en lieten ze op de Keizersgracht zien dat ze ook in de roeiboot tot grootse prestaties in staat zijn. Naar verwachting tussen 18.30 uur en 19.00 uur gaan de hoofdcoach van Ajax en de commercieel directeur tegen elkaar de strijd aan op het water. [Update] Net als in 2013 toonde Frank de Boer zich ook dit jaar weer de sterkste in de grachten. In een onderling duel tegen commercieel directeur Edwin van der Sar trok hij opnieuw aan het langste eind. Daarvoor had hij ook nog maar even als het niets is Erben Wennemars verslagen.



Tags

aegon boer grachten rowing sar erben grootse keizersgracht langste nederlanders roeiboot spoedcursus water wennemars

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk potter rensch roon sevic sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht