Transparent
Inloggen
Sluiten

Eerste training dinsdag met Milik, Zivkovic en Viergever

24 juni 2014 15:43 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Ajax werkte dinsdag de eerste buitentraining van het nieuwe seizoen af. Trainer Frank de Boer had beschikking over een groep van 19 spelers. Daarbij niet de meeste internationals, maar wel nieuwe aanwinsten Arkadiusz Milik, Richairo Zivkovic en Nick Viergever.

Klokslag 10:30 uur meldden de Ajacieden zich op het trainingsveld. Na het warmlopen was het tijd voor een rondo, waarbij drie spelers in het midden van het veld de bal moesten zien te onderscheppen. Hierna kwam er een oefening in het aannemen en passen, waarbij Hennie Spijkerman de spelers voorhield dat het in de eerste week vooral gaat om de inhoud. Door de verzwaarde hesjes is het de bedoeling dat de spelers snel meer inhoud en conditie krijgen.

De training werd afgesloten met een partijvorm van 2 x 5 minuten. Nieuwelingen Zivkovic en Milik waren dicht bij het eerste trainingsdoelpunt van het seizoen, maar het partijtje eindigde in 0-0. Na twee uur trainen beëindigde De Boer de eerste gezamenlijke oefensessie en was het tijd voor de lunch.

Meer op Ajax.nl




Tags

milik zivkovic viergever boer inhoud arkadiusz beeindigde buitentraining conditie hesjes klokslag lunch meldden nieuwelingen oefening oefensessie onderscheppen partijtje richairo rondo spijkerman trainingsdoelpunt verzwaarde voorhield warmlopen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa sutalo zucht