Transparent
Inloggen
Sluiten

Maandag start voorbereiding Ajax-selectie met jaarlijkse intake-gesprekken

22 juni 2014 19:17

Verslaggever: -

De spelers van Ajax melden zich maandag beurtelings op de club voor de jaarlijkse intake. Alle spelers krijgen intake-gesprekken met de medische en de technische staf. Daarin wordt de fysieke status van de spelers geëvalueerd om daar waar nodig een individueel programma op te stellen voor de voorbereiding. De status zorgt ook voor een beginpunt om te kijken hoe de fysieke gesteldheid zich tijdens de voorbereiding ontwikkelt.

Dinsdag staan de eerste twee trainingen op het programma. Woensdagmiddag is de eerste openbare training van het nieuwe seizoen op sportcomplex de Toekomst. De open training begint woensdag om 14:00 uur. Dit jaar zijn supporters bij open trainingen op De Toekomst welkom.




Tags

intake beginpunt beurtelings geevalueerd gesteldheid sportcomplex

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa sutalo zucht