Transparent
Inloggen
Sluiten

Dinamo Zagreb kondigt juridische stappen aan tegen Ajax vanwege contracteren Muric

18 juni 2014 15:23 - Dinamo Zagreb

Verslaggever: -

Dinamo Zagreb heeft via een verklaring op haar website aangekondigd alle mogelijke juridische maatregelen te zullen nemen tegen Ajax naar aanleiding van de bekendmaking dat Robert Muric een vierjarig contract heeft ondertekend bij Ajax. De voorzitter van de club noemde de actie van Ajax 'schandelijk'. "Dit gedrag past niet bij zo'n grote club. Door tegen de regels van de FIFA en de regels van Fair Play in te gaan tonen ze hiermee extreem afwijkend gedrag. Ajax wist dat er nog een geldig contract is tussen Dinamo en de speler, welke bevestigd is door de Kroatische voetbalbond. Desondanks hebben ze besloten door te gaan en Muric vast te leggen."

"Wij zullen alles doen om de belangen van de club te verdedigen. Ajax heeft bewust besloten de regels niet te volgen. We vinden dat ze daar verantwoordelijk voor gesteld moeten worden."

Meer op Dinamo Zagreb




Tags

dinamo muric zagreb contracteren afwijkend fifa ondertekend vierjarig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid boomen branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton tsja verrips wereldtopper