Transparent
Inloggen
Sluiten

Mofokeng terug in Zuid-Afrika onder 23; Pienaar teruggetrokken door Ajax

17 oktober 2002 19:59

Verslaggever: M

Gabriel Mofokeng is teruggekeerd in de selectie van het Zuid-Afrikaans elftal onder 23 jaar voor de kwalificatiewedstrijd voor de All Africa Games op 26 oktober in Blantyre tegen Malawi. De verdediger van Jong Ajax ontbrak in het eerste duel in Johannesburg dat in een 2 - 2 gelijkspel eindigde. De bondscoach van Zuid-Afrika, Kenneth Kubheka, vond het toen niet noodzakelijk om de spelers die buiten Zuid-Afrika hun geld verdienen uit te nodigen. De kans is groot dat Mofokeng zal worden aangewezen als aanvoerder van het elftal, dat zondag al bij elkaar komt. Een dag later zal er een oefenduel worden afgewerkt voordat men afreist naar Malawi.

Ook Steven Pienaar was geselecteerd voor de interland van U23. De druk bij de Zuid-Afrikanen is groot om nu wel tot winst te komen. Ajax wist de middenvelder echter met succes terug te trekken.

Meer op




Tags

afrika mofokeng pienaar malawi teruggetrokken afreist africa afrikaans blantyre gabriel games johannesburg jong kubheka

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper