Transparent
Inloggen
Sluiten

'Belangrijk dat Van der Hart speelminuten gaat maken in eredivisie'

12 juni 2014 13:41 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Ajax en Go Ahead Eagles hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van Mickey van der Hart, zo bevestigt Ajax op de officiële website. De verhuur gaat per direct in en loopt tot en met 30 juni 2015. Daarnaast heeft Ajax met de doelman een mondeling akkoord bereikt over de verlenging van zijn contract, dat liep tot en met 30 juni 2015. De nieuwe en verbeterde verbintenis gaat in op 1 juli 2014 en loopt tot en met 30 juni 2016.
Van der Hart werd op 13 juni 1994 geboren in Amstelveen. De keeper maakte op 29 oktober 2013 zijn debuut in het eerste elftal in de Bekerwedstrijd Ajax – ASWH (4-1). Tot nu toe speelde hij één officiële wedstrijd in het eerste elftal van Ajax.

Marc Overmars, directeur voetbalzaken: ,,Mickey van der Hart is een talentvolle keeper met een professionele instelling. We hebben vertrouwen in hem en daarom hebben we zijn contract met een jaar verlengd. Mickey is de keeper van Jong Oranje en voor zijn ontwikkeling is het belangrijk dat hij speelminuten gaat maken in de Eredivisie.”

Meer op Ajax.nl




Tags

eredivisie mickey amstelveen aswh eagles jong mondeling oranje overmars verbeterde verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht