Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax amateurs promoveren naar de Topklasse

7 juni 2014 17:05 - Ajax.nl

Verslaggever: -

De Ajax amateurs hebben zaterdag promotie naar de Topklasse afgedwongen. De ploeg van trainer Bart Logchies won met 5-2 van Stedoco. Dankzij deze prestatie levert Ajax volgend seizoen teams voor de vier hoogste klassen van het Nederlandse voetbal: Eredivisie, Jupiler League, Topklasse en BeNe League!

Ajax zaterdag liet weinig aan het toeval over en trok gelijk fel van leer. Al na twaalf minuten stond er een 3-0-voorsprong voor de amateurs van Ajax op het scorebord. Dat bleek ook de ruststand.

In de tweede helft kwam Stedoco aanvankelijk terug tot 3-1, maar na de 4-1 in de 78e minuut was de strijd gelopen. Beide ploegen scoorden in de slotfase nog een maal, 5-2. Zo bekroonde Ajax een geweldig seizoen met promotie naar de Topklasse.

Meer op Ajax.nl




Tags

topklasse promotie stedoco afgedwongen bekroonde eredivisie jupiler klassen logchies

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos