Transparent
Inloggen
Sluiten

Van der Sar traint met Ajax Cape Town

6 juni 2014 00:28 - Ajax.nl

Verslaggever: -

De spelers van Ajax Cape Town U-19 werden woensdag verrast door een bezoek van Edwin van der Sar. De directeur marketing van Ajax trainde op sportcomplex de Toekomst met de talenten uit Kaapstad. Ajax CT doet komend weekend mee met de Copa Amsterdam. Afgelopen weekend reikten het Zuid-Afrikaanse Ajax tot de halve finale op het Terborg Toernooi.
Voor Jody February en Brandon Petersen was het bezoek van de voormalig doelman van onder meer Ajax, Manchester United en Oranje het meest bijzonder. De keepers kregen een masterclass van Van der Sar. De 130-voudig international maakte graag even tijd vrij om met Ajax Cape Town mee te trainen.

De spelers van Ajax Cape Town trainen deze week op de Toekomst en verblijven bij gastgezinnen. Het bezoek aan Nederland heeft naast het sportieve deel ook ontspannende en culturele aspecten. Zo stond er onder andere een bezoek aan Amsterdam op het programma. Omgekeerd maakten de gastgezinnen ook kennis met de Zuid-Afrikaanse gebruiken via een heuse braai in hun eigen achtertuin. De spelers van Ajax CT lieten ook hun kwaliteiten in andere sporten zien. Zo stond er eerderdeze week een golfmiddag bij golfclub Amstelborgh op het programma. Ook zochten het strand van Zandvoort op.

Ajax Cape Town zit tijdens de Copa Amsterdam in dezelfde poule als Ajax A1. De club uit Zuid-Afrika start met een wedstrijd tegen het Braziliaanse Fluminense. Coach Maahier Davids heeft tijdens het toernooi de beschikking over een speciale gastspeler van Ajax. A-junior Ezra Walian versterkt het team van Ajax Cape Town in het Olympisch Stadion.

Meer op Ajax.nl




Tags

cape town sar gastgezinnen achtertuin afrika amstelborgh braai brandon davids eerderdeze ezra fluminense gastspeler golfclub golfmiddag jody kaapstad maahier marketing masterclass nederland omgekeerd ontspannende oranje petersen reikten sportcomplex strand terborg walian zandvoort

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos