Transparent
Inloggen
Sluiten

Klaassen wint Johan Cruijff Prijs van Nederlands Talent van het Jaar

6 mei 2014 20:25 - NOS.nl

Verslaggever: -

Davy Klaassen is uitgeroepen tot Talent van het Jaar. De voetballer van Ajax krijgt later dit jaar de Johan Cruijff Prijs uitgereikt tijdens het gala voor Voetballer van het Jaar. Hij kreeg van de jury, bestaande uit Johan Cruijff, Frank de Boer, Wim Jonk, Jan Wouters, Ron Jans, Ronald Koeman, Youri Mulder, Phillip Cocu, Willy Dullens en Erwin Koeman, nipt de voorkeur boven Memphis Depay van PSV.

"Davy Klaassen is op jonge leeftijd erg sterk teruggekomen van een zware blessure. Dankzij een constant seizoen verdient hij deze prijs", liet juryvoorzitter Cruijff dinsdag weten. Naast een trofee heeft de winnaar ook het recht om een Cruyff Court aan te leggen op een door hem te kiezen locatie.

Meer op NOS.nl




Tags

koeman boer cocu court cruyff depay dullens erwin gala jans jonk juryvoorzitter locatie mulder nipt ron willy wouters

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat porto ramaj rensch sanchez sevic sosa steijn sutalo topaankoop transferbeleid wijndal