Andre Bergdolmo wint verrassend van Cristian Chivu

12 oktober 2002 21:17

Verslaggever: M

Noorwegen heeft in Boekarest voor een verrassing gezorgd door de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Roemenie te winnen. De Noren wonnen nipt met 0 - 1 door een doelpunt in de 84ste minuut van Iversen. De spits van Tottenham Hotspur kopte een corner van Riisse achter de Roemeense doelman Vintila, de vervanger van de langdurig geblesseerde Bogdan Lobont. In het duel kwamen de Ajacieden Andre Bergdolmo en Cristian Chivu elkaar tegen. Beide spelers speelden de volle 90 minuten. De aanvoerder van Ajax liep in de 16de minuut tegen een gele kaart op.