Transparent
Inloggen
Sluiten

Heracles: 'voorkomen dat Ajax kan gaan voetballen''

25 april 2014 14:07 - Heracles

Verslaggever: -

Heracles Jan de Jonge gaf tijdens zijn persconferentie aan dat zijn elftal er alles aan gaat doen om het Ajax lastig te maken. Ze hebben nog een punt nodig voor lijfsbehoud. “De speelwijze zal niet veel afwijken van ons strijdplan in dit seizoen. De uitvoering zal heel goed moeten zijn. We zullen natuurlijk wel wat aanpassingen in de ploeg moeten doen vanwege de spelers die we missen. We hebben ons publiek dit seizoen niet echt verwend in thuiswedstrijden, terwijl we in uitduels wel een paar keer fantastisch hebben gespeeld. Thuis hebben we onder meer tegen Vitesse en PSV en goed gespeeld, en ook wel in fases van andere duels. Maar al met al was het te weinig. Daar hopen we zondag iets aan te veranderen.”

"Als je Ajax laat voetballen heb je een probleem. Dat willen we dan ook voorkomen. Ik denk dat Ajax enorm gebrand zal zijn zich te revancheren na de bekerfinale. Als wij het met z’n allen op kunnen brengen om Ajax achter de broek aan te zitten dan kunnen we het ze lastig maken. Natuurlijk zijn er deze week veel randzaken geweest die in de belangstelling stonden, maar daar hebben wij ons prima voor kunnen afsluiten.

Meer op Heracles




Tags

heracles afwijken bekerfinale broek lijfsbehoud randzaken revancheren strijdplan uitduels uitvoering vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal