Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax biedt excuses aan

21 april 2014 16:35 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Ajax komt in een verklaring op de officiële website terug op de zo teleurstellend verlopen Paaszondag. De club biedt daarin haar excuses aan voor de wanordelijkheden:

Gisteren had een fantastische dag moeten worden voor onze club en al onze supporters. Helaas heeft een groep meegereisde fans gemeend dit voetbalfeest te moeten verzieken. Met verwerpelijk gedrag hebben zij onze club in diskrediet gebracht. Wij als directie schamen ons oprecht voor deze mensen, die zich supporters van onze club wanen.
Wij hebben vandaag schriftelijk onze excuses gemaakt aan de KNVB als organiserende partij. Ook maakten wij excuses aan stadion de Kuip waar wij te gast waren. Wij hebben PEC Zwolle nogmaals gefeliciteerd als winnaar van de finale en veel plezier gewenst bij hun festiviteiten.

Inmiddels is Ajax een diepgaand onderzoek gestart naar de gang van zaken. De gemeente Amsterdam heeft ons uitgenodigd op de kortst mogelijke termijn in overleg te gaan, waarbij eveneens de politie en het Openbaar Ministerie aanwezig zullen zijn. Ook gaan wij in overleg met de KNVB en de supportersvereniging(en). Wij zullen met passende maatregelen komen.

Directie AFC Ajax

Meer op Ajax.nl




Tags

knvb afc diepgaand diskrediet festiviteiten gefeliciteerd gemeente kortst kuip openbaar organiserende paaszondag pec schamen schriftelijk supportersvereniging verwerpelijk verzieken voetbalfeest wanen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper