Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax spreekt geruchten over kapotte meniscus Chivu tegen

9 oktober 2002 14:06 - WWW.AJAX.NL

Verslaggever: HN

Op de offici?le website van Ajax is te lezen dat de blessure van Cristian Chivu gelukkig meevalt. In dagblad 'De Telegraaf' stond vandaag een alarmerend artikel waarin melding werd gemaakt van een mogelijke meniscusblessure bij Chivu, die hij zou hebben opgelopen in het duel met Feyenoord van afgelopen zondag. Hij zou dan vier weken uit de roulatie zijn en zo belangrijke duels in de Champions League missen. Daarop nam Ajax contact op me de Roemeense voetbalbond. De bond liet weten aan Edwin Goedhart, hoofd van de medische staf van Ajax, dat de blessure 'wel meevalt' en er zelfs goede hoop is dat de aanvoerder van Ajax aanstaande zaterdag meedoet in het kwalificatieduel voor het EK 2004 tegen Noorwegen.

Meer op WWW.AJAX.NL




Tags

chivu kapotte meevalt meniscus alarmerend cristian feyenoord goedhart meniscusblessure noorwegen telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos