Transparent
Inloggen
Sluiten

Arnold Mühren reikt beker uit bij winst Ajax

16 april 2014 23:44 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Arnold Mühren reist zondag met Ajax mee naar Rotterdam voor de finale van de KNVB Beker tegen PEC Zwolle. Bij winst van Ajax reikt de voormalig middenvelder de beker uit.
Mühren speelde twee periodes voor Ajax: 1971-1974 en 1985-1989. De jongere broer van de in 2013 overleden Gerrie Mühren had met name tijdens die tweede periode een belangrijke rol binnen het team. De 62-jarige Volendammer won in zijn Amsterdamse jaren diverse prijzen, waaronder de Europa Cup II in 1987. Ook was Mühren basisspeler van het Nederlands elftal tijdens het gewonnen EK van 1988.

Na zijn actieve carrière was Mühren als jeugdtrainer verbonden aan Ajax. In die hoedanigheid heeft hij bijvoorbeeld Ricardo van Rhijn en Daley Blind nog onder zijn hoede gehad, spelers die zondag ongetwijfeld op het veld staan tijdens de finale.

Meer op Ajax.nl
Tags

muhren arnold reikt blind gerrie hoedanigheid hoede jongere knvb pec rhijn volendammer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom backup berghuis bergwijn bertjek bertrand boerhout branco brobbey elsimao farioli forbs frimpong gaaei gooijer hato kaplan kiki oranje rasmussen rcm reijnders rensch rijkhoff sevic sosa sutalo timber traore wijndal