Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: 'We hadden met ruimere cijfers moeten winnen'

6 oktober 2002 18:47

Verslaggever: M

Ondanks de knappe zege van Ajax op Feyenoord in De Kuip (1 - 2) was trainer Ronald Koeman niet helemaal tevreden. Volgens de hoofdcoach van de Amsterdammers had Ajax met ruimere cijfers in Rotterdam moeten winnen. 'We hadden Feyenoord in de eerste helft al de genadeklap moeten uitdelen. We kregen daarvoor genoeg mogelijkheden. We maakten er nu 2, niet slecht, maar dat hadden er 4 of 5 moeten zijn. Je weet namelijk gewoon dat als zij de aansluitingstreffer maken het weer een wedstrijd wordt. Dat gebeurde dan ook. Het werd nog lastig. Feyenoord kreeg nog kansen op de gelijkmaker, maar die fase kwamen we gelukkig door', aldus Koeman.

Ook Richard Witschge vond dat Ajax het zichzelf te moeilijk had gemaakt door de vele kansen in de eerste helft niet te verzilveren. 'We hadden bij rust gewoon met 4 goals verschil voor moeten staan. In de tweede helft werd het nog spannend, maar we hebben over het gehele duel gezien toch verdiend gewonnen. Het is een lekker gevoel om met 3 punten naar huis te gaan. Nu zijn we weer even vrij, waardoor we goed kunnen uitrusten. De afgelopen tijd hebben we namelijk veel wedstrijden achter elkaar gespeeld'.

Meer op




Tags

koeman feyenoord ruimere genadeklap kuip uitdelen uitrusten witschge

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht