Transparent
Inloggen
Sluiten

Bevestiging: Davy Klaassen verlengt contract

3 april 2014 15:50 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Ajax en Davy Klaassen hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract, dat liep tot en met 30 juni 2016. De nieuwe en verbeterde verbintenis gaat met terugwerkende kracht in op 1 januari 2014 en loopt tot en met 30 juni 2018.
Davy Klaassen is trots op zijn contractverlenging en heeft vertrouwen in de toekomst. ,,Dit is voor mij een logische stap. We hebben het er binnen de selectie vaak over. We willen bij Ajax echt iets gaan opbouwen en ik denk dat we daarmee goed bezig zijn”, aldus de middenvelder. ,,Ik geloof erin dat er in de toekomst mooie dingen kunnen gebeuren."

Marc Overmars heeft vertrouwen in Davy Klaassen. ,,Davy is een intelligente speler, een middenvelder met diepgang en scorend vermogen, het zegt al genoeg dat hij bijna onze topscorer is. Hij werkt hard voor zichzelf en voor het team. Ik denk dat hij een speler kan worden die in de toekomst wekelijks kan uitblinken."

Klaassen werd op 21 februari 1993 geboren in Hilversum. De aanvallende middenvelder speelt vanaf 2004 in de jeugdopleiding van Ajax. Op 22 november 2011 maakte hij zijn debuut in het eerste elftal in de UEFA Champions League wedstrijd Olympique Lyon - Ajax (0-0). Tot nu toe speelde Klaassen 41 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Ajax, hij scoorde daarin elf doelpunten.

Meer op Ajax.nl




Tags

diepgang hilversum intelligente lyon opbouwen overmars scorend terugwerkende topscorer uefa uitblinken verbeterde verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper