Ajax A1 speelt gelijk tegen FC Twente A1

5 oktober 2002 18:04

Verslaggever: M

Ajax A1 heeft haar vijfde punt van het seizoen gehaald. Na 3 nederlagen, een gelijkspel en een overwinning werd vrijdagavond in Enschede met 1 - 1 gelijkgespeeld tegen FC Twente. Ajax leek er met de overwinning vandoor te gaan toen Promes in de 90ste minuut scoorde. In de blessuretijd wist de thuisploeg echter nog op gelijke hoogte te komen, waardoor de Ajacieden naar Amsterdam terugkeerden met 1 punt. Ajax staat momenteel op een voorlaatste plaats in de competitie boven De Graafschap (3 uit 7). Feyenoord, Sparta en PSV hebben 3 punten meer dan Ajax. Vitesse, Willem II en Heerenveen gaan nog steeds aan kop (15 uit 6).