Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing Feyenoord - Ajax overzicht blessures en twijfelgevallen

5 oktober 2002 11:08

Verslaggever: RvN

Zondagmiddag om 13.00 uur staat in De Kuip de klassieker tussen Feyenoord en Ajax op het programma. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Luinge, die de geblesseerde Temmink vervangt. De wedstrijd wordt live uitgezonden door Canal+. Om niet teveel achterstand op te lopen op PSV zou Ajax de wedstrijd eigenlijk moeten winnen. Gezien de historie (zie eerder bericht) is daar ook alle mogelijkheid toe. Winst zou tegelijkertijd betekenen dat het Feyenoord op een achterstand van nu al 6 punten zou zetten. De Rotterdammers hebben nu 3 punten achterstand op Ajax. Feyenoord zou dan tevens gaan zakken op de ranglijst.

Ajax zal echter gehandicapt aan de start verschijnen in De Kuip, zoveel is inmiddels wel zeker. Didulica, O'Brien, Van der Vaart, Heitinga en Lobont zijn er in ieder geval niet bij zondag. Twijfelachtig is nog het meespelen van Sikora en Wamberto. Chivu en Litmanen zijn er in ieder geval wel bij zondag. Maxwell en Van Damme ontbraken op de training vrijdag maar zullen er zondag wel gewoon bij zijn.

Het is dan ook nog nauwelijks mogelijk met een opstelling te komen voor het duel. Uit de training vrijdag werd door alle blessuregevallen ook niets duidelijk. Wel is duidelijk dat doelman Stekelenburg zijn rentree maakt in het elftal van Ajax. Timmer zit op de bank.

Aan de kant van de Rotterdammers is er eigenlijk slechts ??n twijfelgeval: Kees van Wonderen. De centrale verdediger wordt medisch klaargestoomd. Hij kampt met een hamstringblessure en zal wellicht zelfs zonder enige training deze week zijn opwachting kunnen maken. Bij de Rotterdammers ontbreken verder Van Haaren en de langgeblesseerden Leonardo en Smolarek.

Meer op




Tags

feyenoord kuip twijfelgevallen voorbeschouwing blessuregevallen brien canal chivu damme didulica gehandicapt haaren heitinga historie klaargestoomd klassieker langgeblesseerden leonardo litmanen lobont luinge maxwell opwachting sikora smolarek stekelenburg temmink timmer twijfelachtig vaart wamberto wonderen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos