Transparent
Inloggen
Sluiten

Boilesen: 'klaar voor rentree tegen AZ'

25 maart 2014 19:16 - TV2

Verslaggever: -

Nicolai Boilesen stelt tegenover het Deense TV2 klaar te zijn voor een rentree tegen AZ komende donderdag. "Het ziet er goed uit. Ik heb twee weken lang volledig kunnen trainen zonder problemen. Het is de bedoeling dat ik speeltijd krijg donderdag. Het is nog onduidelijk hoe lang ik zal spelen, omdat we zondag ook een belangrijke wedstrijd tegen FC Twente hebben. We bekijken hoe we de belasting verdelen.

'Maar ik wil graag donderdag al spelen. Als het aan mij ligt zou ik beide wedstrijden volledig spelen. Natuurlijk staat voorop dat we bekijken wat fysiek het beste voor me is. Ik ben er echter 100% klaar voor medisch gezien. Hopelijk kan ik dit seizoen nog goed beëindigen. Het plan voor dit seizoen was vanaf het begin om mijn rentree te maken en gedoseerd wedstrijden te spelen met als doel het volgend seizoen volledig zonder enige belemmeringen te kunnen spelen,' aldus de Deen.

Meer op TV2
Tags

boilesen belasting belemmeringen gedoseerd twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.211 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex avila berghuis bergwijn bertjek boomen buitenspelers elsimao etv farioli godts hato henderson inverted janse jim kaplan kiki linkspoot olympiakos pasveer ramaj rechterpoot rechtspoten sevic sosa sutalo taylor tweebenig wijndal