Transparent
Inloggen
Sluiten

Droomdebuut Reuser bij Ipswich Town

25 maart 2000 20:59

Verslaggever: M

Martijn Reuser heeft een droomdebuut gemaakt voor zijn nieuwe club Ipswich Town. De Amsterdammer, die deze week vlak voor het sluiten van de transferperiode door Ajax werd verhuurd aan de Engelse eerste divisieclub, scoorde in de laatste minuut de winnende treffer in de belangrijke wedstrijd tegen Fulham.

Ipswich Town speelde een goede wedstrijd, maar wist de ontstane kansen niet af te maken, mede door goed keeperswerk van Taylor, de doelman van Fulham. In de slotfase was het uitgerekend Reuser, die een kwartier voor tijd inviel, die wel het net wel wist te vinden. Door het doelpunt van Reuser blijft Ipswich Town op de tweede plaats staan op de ranglijst. Promotie naar de Premier League behoort nog altijd tot de mogelijkheden.

Meer op




Tags

ipswich reuser town droomdebuut fulham divisieclub inviel keeperswerk promotie taylor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht