Rosenborg BK wint eenvoudig van Bodo/Glimt

29 september 2002 18:31

Verslaggever: M

Rosenborg BK heeft de laatste competitiewedstrijd voor de ontmoeting in de Champions League tegen Ajax woensdag overtuigend gewonnen. Bodo/Glimt werd op vreemde bodem met 1 - 4 verslagen. Alle doelpunten vielen pas in de tweede helft van het duel. Azar Karadas scoorde twee keer voor de Noorse kampioen. De andere treffers van RBK kwamen van Harald Martin Brattbakk en Frode Johnsen. De tegentreffer kwam van Aasmund Bjorkan. Na 23 wedstrijden gaat RBK aan kop met 49 punten, 3 punten meer dan Molde en Lyn.

Olympique Lyon wist dit weekend wederom niet tot winst te komen in een uitwedstrijd. Bij Troyes werd met 1 - 1 gelijkgespeeld. Een kwartier voor tijd opende Vikash Dhorassoo voor Lyon de openingstreffer. 8 minuten later zorgde Niang voor de gelijkmaker van de thuisploeg. De derde tegenstander van Ajax in de CL Internazionale komt zondagavond (20:30 uur) in actie thuis tegen Chievo.