Ajax A1 verslaat Feyenoord na spectaculaire slotfase

22 februari 2014 18:13 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Ajax A1 heeft de mini-klassieker tegen Feyenoord met 3-2 gewonnen. De koploper kwam kort na rust op achterstand, maar boog via een bij vlagen uitstekende Queensy Menig die stand in de laatste fase om naar een overwinning. In de laatste tien minuten werd een 1-2 achterstand omgedraaid naar een 3-2 overwinning. Van de Beek, Menig en Houben (eigen doel) zorgden voor de doelpunten van Ajax.

Wedstrijdverslag: Ajax.nl

Opstelling Ajax A1 : Indy Groothuizen; Leeroy Owusu, Damian van Bruggen (81. Ezra Walian), Damon Mirani, Terry Lartey Sanniez; Aschraf El Mahdioui, Donny van de Beek, Abdelhak Nouri; Queensy Menig, Zakaria El Azzouzi (85. Danny Bakker) , Elton Acolatse.