Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: 'Salzburg top, wij matig'

20 februari 2014 23:26

Frank de Boer baalde na afloop voor de camera van RTL7 over de kansloze nederlaag van de ploeg. "We wisten dat we konden verwachten dat zij ons onder druk zouden zetten, maar we waren vandaag niet goed genoeg om er onderuit te voetballen. Dan krijg je de deksel op de neus."

"Je houdt er geen rekening mee dat je bij rust 3-0 achterstaat. Het is gewoon dom zoals je die eerste treffer tegenkrijgt. We stonden niet op te letten bij een ingooi. We stonden daar niet goed, terwijl dat vrij eenvoudig is, omdat zij dan natuurlijk een man minder binnen de lijnen hebben."

"Of het een off-day was van Ajax? Dat vind ik niet, want daarmee doe je Salzburg te kort. Salzburg was top en wij waren matig. Je ziet niet vaak dat een team zo druk kan zetten als Salzburg."




Tags

salzburg boer achterstaat baalde day deksel ingooi tegenkrijgt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord frankrijk gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa sutalo zucht