Transparent
Inloggen
Sluiten

Pijnlijke afstraffing in Arena door Red Bull: 0-3

20 februari 2014 23:01

Ajax heeft een pijnlijke nederlaag geleden in de Amsterdam Arena. Ajax verloor kansloos in eigen huis met 0-3 en kon daar weinig op afdingen.

Salzburg zette vanaf het begin van de wedstrijd druk op de verdediging van Ajax. De ploeg van Frank de Boer had daar totaal geen antwoord op. Ajax kon zich niet onder de druk uitvoetballen, waardoor Salzburg heerste. De 0-3 bij rust was dan ook een stand die de verhoudingen recht aandeed. Bij de derde zag Soriano Cillesen voor de goal staan. Hij schoot bijna vanaf de middellijn de bal over de Ajax keeper binnen.

In de rust kon De Boer het tij niet keren. De Oostenrijkers bleven druk zetten waardoor Ajax nauwelijks aan voetballen toe bleef komen. De echte felheid werd langzamerhand minder bij de Oostenrijkers, waardoor het niet nog erger werd voor Ajax. Ajax probeerde het wel om nog iets terug te doen en de uitgangspositie nog iets te verbeteren voor de return, dat zat er echter nauwelijks in.




Tags

arena boer salzburg aandeed afdingen cillesen felheid middellijn soriano uitgangspositie uitvoetballen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper