Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: 'ik ben wel geïmponeerd door Salzburg'

19 februari 2014 18:26 - Ajax.nl

Frank de Boer was tijdens de persconferentie vol lof over tegenstander FC Salzburg. "Je informeert uiteraard en dan blijkt het een zware loting. Salzburg staat dik bovenaan in de eigen competitie. Daar loop niet je zomaar even overheen. In een oefenduel werd Bayern München onlangs nog overklast. Bayern is toch niet de minste. Het zegt iets over mentaliteit en kwaliteit van team en club. Ik ben wel geïmponeerd door Salzburg. Vooral vanwege hun manier van spelen. Ze hebben een goede teamspirit en zetten veel druk op de tegenstander; de ploeg zit heel goed in elkaar. Salzburg heeft bovendien een heel gevaarlijk kwartet aanvallers. De Oostenrijkers hebben een goede mentaliteit om tegenstander te bestrijden. Als je niet alert genoeg bent, zoals Bayern München dat niet was, krijg je het deksel op de neus. We zijn gewaarschuwd en onderschatten ze zeker niet."

"Johan Cruijff gaf laatst het mooiste voorbeeld. Via dit soort wedstrijden moet je proberen minimaal de halve finale te halen. Dat brengt een bepaalde druk met zich mee. Of, het legt in elk geval druk op de spelersgroep. Wij komen uit de Champions League en worden daarom misschien als favoriet gezien. Maar als we van deze ploeg winnen, hebben we een goede prestatie geleverd."

Meer op Ajax.nl




Tags

salzburg bayern boer geimponeerd deksel gewaarschuwd informeert kwartet overklast teamspirit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa steijn sutalo zucht