Transparent
Inloggen
Sluiten

22 februari onthulling standbeeld Bergkamp bij Arsenal

7 februari 2014 19:28 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Het standbeeld dat Arsenal van Dennis Bergkamp heeft laten maken is af. Dat heeft de club uit de Premier League vrijdag bekendgemaakt. Het beeld zal op zaterdag 22 februari voorafgaand aan Arsenal-Sunderland worden onthuld bij het Emirates Stadium.
Bergkamp speelde in totaal elf jaar voor Arsenal. In al die jaren kwam hij tot 420 wedstrijden en 120 doelpunten voor de Gunners. Bovendien won hij elf prijzen met de club uit Londen.

De huidige assistent-trainer van Ajax is de vierde clubicoon van Arsenal die een eigen beeld bij het stadion krijgt. Oud-spelers Thierry Henry en Tony Adams en voormalig manager Herbert Chapman gingen hem eerder al voor.

Meer op Ajax.nl




Tags

arsenal bergkamp onthulling adams chapman emirates gunners henry herbert londen sunderland thierry tony

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk mum potter rensch roon sevic sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht