Transparent
Inloggen
Sluiten

Cuper: 'respect voor Ajax, maar wij zijn Inter'

24 september 2002 18:15

Verslaggever: M

Inter coach Cuper toonde tijdens de persconferentie veel respect voor Ajax. 'Ajax is een sterke en snelle ploeg. Tactisch spelen ze hetzelfde als Rosenborg, technisch zijn ze echter veel beter. Het zal een moeilijk wedstrijd worden. Maar wij zijn Inter.' Speciale woorden waren er van Cuper voor Zlatan Ibrahimovic wiens roem al was vooruitgesneld naar Itali?. 'Hij is snel en compleet en scoort belangrijke doelpunten. Maar wij zijn Inter en kunnen deze spits stoppen.' De coach liet weten weinig verrassingen te zullen hebben in zijn opstelling voor woensdagavond.

Inter begon om 17.30 uur met haar laatste training. Ajax arriveerde rond het middaguur zonder vertraging in Milaan en heeft voor vanavond een training en persconferentie op het programma staan in San Siro.

Meer op




Tags

inter cuper ibrahimovic itali middaguur milaan roem rosenborg san siro verrassingen vertraging vooruitgesneld zlatan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter hag hlynsson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun sutalo ton tsja wereldtopper