Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: 'Go Ahead Eagles straalt een en al nostalgie uit'

26 januari 2014 12:45

Zondag staat de competitiewedstrijd tegen Go Ahead Eagles op het programma. Go Ahead Eagles verloor dit seizoen thuis alleen van Vitesse. De Boer: "Laten wij zondag dan maar de tweede club zijn die ze een nederlaag toebrengt."

De Ajax coach heeft veel respect voor de komende tegenstander. "Go Ahead straalt een en al nostalgie uit. Met dat kleine stadion, midden in een woonwijk oogt het allemaal knus daar in Deventer. Daarnaast hebben de Eagles een fanatieke aanhang die altijd achter de ploeg staat. Uit mijn tijd als speler herinner ik me dat we er destijds nooit eenvoudig wonnen. We moesten altijd zeer geconcentreerd zijn om de wedstrijd eruit te slepen."




Tags

eagles boer nostalgie aanhang deventer fanatieke geconcentreerd knus oogt toebrengt vitesse woonwijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht