Transparent
Inloggen
Sluiten

Adriaanse slaat aanbod Celtic af

24 maart 2000 23:33

Verslaggever: M

Co Adriaanse, de gedoodverfde opvolger van Jan Wouters bij Ajax, heeft een aanbod van Celtic om daar als trainer van het eerste elftal en hoofd opleidingen aan de slag te gaan afgeslagen. De Amsterdammer zag niets in de constructie waarin Kenny Dalglish, de opvolger sinds februari van John Barnes bij Celtic, de coach zou blijven van het eerste elftal.

Adriaanse, die twee weken geleden werd benaderd door de Schotse club, heeft zijn eisen aan het bestuur van Celtic kenbaar gemaakt, die vervolgens hebben beloofd om begin april te laten weten of ze wel of niet hiermee akkoord gaan. Daarna neemt Adriaanse pas een definitieve beslissing.

Voor de camera's van de NOS liet Adriaanse vrijdagavond nogmaals weten gecharmeerd te zijn van de
interesse van Ajax, aangezien hij graag aan de slag gaat bij een topclub in Nederland. Volgens de huidige trainer van Willem II is er nog steeds niet gesproken met Ajax. Op korte termijn verwacht hij echter wel een gesprek.

Meer op




Tags

adriaanse celtic afgeslagen barnes bestuur constructie dalglish gedoodverfde kenbaar kenny nederland nos wouters

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal