Transparent
Inloggen
Sluiten

Jaap Stam veelvuldig genoemd als nieuwe assistent van 'aanstaande coach' van AC Milan Clarence Seedorf

13 januari 2014 15:43 - NOS.nl

Verslaggever: -

Volgens diverse Italiaanse media wordt Clarence Seedorf de opvolger van de zondag ontslagen coach Massimiliano Allegri bij AC Milan. De naam van Seedorf wordt voor die positie bij AC Milan al een jaar lang genoemd. Diverse media lijken er nu van overtuigd dat de oud-Ajacied de functie nu echt zal gaan bekleden. Een opvallende naam die veelvuldig genoemd wordt als de nieuwe assistent van Seedorf is die van Jaap Stam. Stam kwam afgelopen zomer over van PEC Zwolle om de technische staf van Frank de Boer aan te vullen. Of de assistent-coach van Ajax nu alweer openstaat voor een vertrek, is onbekend.

Meer op NOS.nl




Tags

seedorf milan stam clarence allegri bekleden boer pec

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper