Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ramzi niet rijp voor druk bij Ajax'

24 maart 2000 22:36 - PSV Netwerk

Verslaggever: M

Adil Ramzi liet na de wedstrijd Willem II - PSV voor het eerst duidelijk weten dat hij PSV verkiest boven Ajax. De Marokkaan heeft aanbiedingen van beide clubs. 'Ik ben niet rijp voor Ajax. Ik wil niet naar een club met zoveel druk en problemen', liet Ramzi weten. daarmee gaat hij in tegen het advies van veel mensen in zijn omgeving die vinden dat zijn spel beter bij Ajax past dan bij PSV.

Of er voor hem daadwerkelijk een overgang naar een Nederlandse topclub inzit is nog niet zeker. PSV en Udinese hebben nog geen accoord bereikt, al is dat volgens Ramzi slechts een kwestie van tijd. Op dit moment is het stil rond zijn persoontje en dat vind hij wel fijn, zodat hij zich kan concentreren op zijn come-back bij Willem II. Hij heeft echter Udinese duidelijk laten weten niet naar Italie terug te willen en bij een Nederlandse club wil spelen. Daardoor verwacht hij dat als de tijd verstrijkt Udinese wel zal zakken met de transfersom.

Ramzi wil graag bij een Nederlandse topclub spelen omdat hij hier veel geleerd heeft en bij een topclub in nederland nog meer denkt te kunnen leren. En hoewel niet officieel, weet hij zeker dat hij volgend seizoen in Eindhoven speelt.

Meer op PSV Netwerk




Tags

ramzi udinese accoord come inzit kwestie nederland persoontje verkiest

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht