Transparent
Inloggen
Sluiten

Hoesen: 'ik moet veel constanter worden'

30 december 2013 11:36 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Danny Hoesen blikt op de officiële website van Ajax terug op 2013. Hoogtepunten voor hem zijn zijn beslissende goal tegen Barcelona en zijn goal tijdens de kampioenswedstrijd. "Tegen Barcelona hadden we een heel goed gevoel over de wedstrijd en het geloof dat we konden winnen. Waar dat vandaan kwam weet ik niet, maar alles liep vervolgens perfect. Als je dan ook nog eens als matchwinnaar van het veld stapt is dat extra mooi. De uiteindelijk 2-1 overwinning zal in elk geval nog lang blijven hangen bij de mensen. Dat ik de 5-0 maakte in de kampioenswedstrijd, was voor mij ook een hoogtepunt. Mijn eerste kampioenschap in mijn eerste jaar bij Ajax, fantastisch."

Maar ook in een jaar met hoogtepunten hebben teleurstellingen plaats. "Ik heb toch iets minder vaak gespeeld dan ik had gehoopt. En dat ik tegen Celtic niet in de basis begon was voor mij een tegenvaller. Aan de andere kant ben ik ook heel zelfkritisch, dus het enige wat je dan kunt doen is hard trainen, zodat je daarop niet kan worden afgerekend. Ik wissel nog steeds heel goede momenten in een wedstrijd af met heel matige. Dat moet veel constanter worden. Hoewel ik merk dat ik na een serie wedstrijden achter elkaar in een bepaald ritme kom. Je kunt namelijk trainen wat je wil, maar een wedstrijd spelen is toch anders. Verder ben ik nooit zenuwachtig voor een wedstrijd. Dat kan heel goed zijn, maar soms wat minder waardoor ik misschien niet voor de volle honderd procent geconcentreerd ben. Ik ben dan iets te gemakzuchtig."

Meer: Ajax.nl

Meer op Ajax.nl




Tags

hoesen barcelona hoogtepunten kampioenswedstrijd celtic danny geconcentreerd gemakzuchtig matchwinnaar teleurstellingen zelfkritisch zenuwachtig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao engeland factor forbs godts henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid