Transparent
Inloggen
Sluiten

Nieuwe internetstrategie voor Ajax

24 maart 2000 20:44

Verslaggever: M

Ajax is van plan haar internetstrategie te veranderen en fors in te zetten op de nieuwe mogelijkheden van internet. De huidige prestaties van de internetactiviteiten vallen de organisatie behoorlijk tegen. Ajax is tot nu toe niet in staat haar merk ook op internet neer te zetten zoals het in de 'fysieke wereld' wel het geval is.

Daarnaast zijn ze bij Ajax zeer ongelukkig met het feit dat ze nauwelijks in de hand hebben wat er op internet allemaal over Ajax gepubliceerd wordt. Ajax zou daar veel meer invloed op willen uitoefenen zoals ze met de traditionele media wel kunnen.

Hoe de nieuwe internetstrategie eruit moet gaan zien is nog onduidelijk, al wordt er wel gespeculeerd over het opzetten van een eigen Ajax internetprovider, zoals andere clubs al eerder deden met als doel de fans meer aan zich te binden. Ajax zet met name in op het vergroten van de e-commerce activiteiten. Gehoopt wordt dat investeringen in internet de aandelenkoers doet versterken.

Meer op




Tags

internetstrategie aandelenkoers commerce internetactiviteiten internetprovider

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos