Ajax pakt leiding in poule; Rosenborg-Inter eindigt gelijk

17 september 2002 22:40

Verslaggever: M

Ajax heeft direct de leiding gepakt in Poule D van de Champions league. De andere wedstrijd in de poule tussen Rosenborg en Inter Milaan eindigde in Noorwegen in een 2-2 gelijkspel. Inter kwam in de eerste helft op voorsprong door Crespo. Karadas zette de Noren vervolgens aan het begin van de tweede helft van een 0-1 achterstand op een 2-1 voorsprong. Het slotakkoord was opnieuw voor Crespo die 12 minuten voor tijd de gelijkmaker binnenschoot. Cannavaro liep in de 70ste minuut tegen een rode kaart op.