Transparent
Inloggen
Sluiten

OL: 'Ajax-uit het ideale begin'

16 september 2002 14:47

Verslaggever: M

Vlak voor het vertrek van Olympique Lyon naar Amsterdam lieten de Fransen weten met vertrouwen vooruit te zien naar het duel tegen Ajax. 'De strijd om kwalificatie voor de tweede ronde zal spannend zijn, maar niet onmogelijk' aldus de voorzitter. 'We spelen tegen ??n topteam, Milaan, en twee teams van het niveau van OL, Ajax en Rosenborg'. Wel ontbreekt het de Franse kampioen aan ervaring ten opzichte van de 3 andere clubs in de poule, die al vele titels op haar naam hebben staan. Olympique Lyon wist afgelopen seizoen voor het eerst de landstitel binnen te slepen voor de Fransen.

Volgens de Franse keeper was de loting Olympique Lyon goed gezind om uit bij Ajax te mogen beginnen. 'Dat is ideaal. Het zal een open, technische wedstrijd worden en we krijgen daar de mogelijkheid om ons eigen spel te spelen' aldus Coupet.

Meer op




Tags

lyon coupet gezind kwalificatie landstitel milaan rosenborg topteam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag hato heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan pasveer ramaj roon rulli sevic shogun sutalo tadic tahirovic taylor vos