Transparent
Inloggen
Sluiten

Klaassen leidt Ajax met hattrick naar 4-0 zege op NAC

7 december 2013 20:40

Ajax heeft zaterdagavond in eigen huis een simpele zege behaald. Tegen NAC Breda werd het uiteindelijk 4-0, door drie treffers van Davy Klaassen en eentje van invaller Bojan Krkic.

NAC begon voortvarend via een kans van Buijs. Vervolgens nam Ajax echter het heft in handen en zette NAC vast. De ploeg speelde goed en gaf het publiek met uitstekend voetbal waar voor hun geld. Na een half uur kwam Ajax op de verdiende 1-0 voorsprong. Het was Davy Klaassen die na een een-twee met Schone kon binnenschieten. Op slag van rust maakte diezelfde Klaassen via een volley de 2-0.

In de tweede helft had Ajax geen kind aan NAC. Ajax liep verder uit naar 4-0 via doelpunten van opnieuw Klaassen, waarmee hij dus voor een hattrick zorgde, en invaller Bojan Krkic. Ajax had nog recht op een penalty, maar scheidsrechter Makkelie had zijn penalties in de voorgaande duels al weggegeven. NAC was nog even dichtbij via een bal op de lat, maar dat zou slechts voor de statistieken zijn geweest.




Tags

nac hattrick bojan krkic binnenschieten kind makkelie penalties schone simpele voortvarend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.231 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen branco brobbey diepgang elsimao farioli forbs hag hato henderson hlynsson inverted kiki kroes mannsverk mikautadze mislintat nice ogc rensch rossi rulli sevic shogun sosa steijn taylor text