Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax roept fans op vanwege extra drukte vroeg naar Ajax - Barcelona te komen

25 november 2013 12:11

Ajax treft dinsdagavond FC Barcelona in de Amsterdam ArenA. De aftrap van het vijfde groepsduel in de UEFA Champions League is om 20:45 uur. De ArenA opent zijn deuren vanaf 19:15 uur. Vanwege de verwachte verkeersdrukte roept Ajax alle fans op om vroeg naar de ArenA te komen.

Houd rondom Ajax - FC Barcelona rekening met extra verkeersdrukte in het ArenAPoort-gebied. In de Ziggodome start bijvoorbeeld om 20:00 uur, dus kort voor de aftrap van het topduel in de ArenA, een concert van Queens of the Stone Age. Houd daarom rekening met extra verkeersdrukte als gevolg van beide evenementen in combinatie met de avondspits.

Ajax roept iedereen ook op om vroeg naar het stadion te komen om onnodige wachtrijen bij de ingang te voorkomen. De steun van een volle ArenA is belangrijk voor Ajax. Ook tijdens de warming-up zullen de spelers extra gestimuleerd raken als het stadion al vol zit. In de strijd om Europees te overwinteren, is het voor de Ajacieden van extra groot belang om thuis een goed resultaat neer te zetten tegen de Catalanen.
Tags

arena barcelona verkeersdrukte aftrap age arenapoort avondspits catalanen concert gestimuleerd groepsduel queens stone topduel uefa wachtrijen ziggodome

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.211 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex avila berghuis bergwijn bertjek boomen elsimao etv farioli hato henderson inverted janse kaplan kiki kroes linkspoot pasveer quido ramaj rechterpoot rechtspoten rulli sevic sosa sutalo traore tweebenig vojvodina wijndal