Transparent
Inloggen
Sluiten

Bookmaker plaatst Inter en Olympique Lyon boven Ajax

11 september 2002 12:07 - Bookmaker William Hill

Verslaggever: RvN

Volgende week start de eerste ronde van de Champions League. De quotes van de Europese bookmakers geven normaal gesproken een aardig beeld over hoe de verwachtingen in Europa liggen over de prestaties van de diverse teams, aangezien op basis van de verwachte inzet de quotes tot stand komen.

Net als in de groepsindeling verwachten schatten de bookmakers Ajax voorlopig nog in als outsider voor de poulewinst in de Champions League. Inter wordt als de favoriet gezien. Bij een correcte gok op Inter als poulewinnaar wordt 1,72 keer de inleg uitbetaald. Het Franse Olympique Lyon en Ajax volgen met quotes van respectievelijk 4,33 en 4,5. Een gokje op de poulewinst van Ajax levert bij succes dus 4,5 keer jouw inleg op. Het Noorse Rosenborg wordt weinig kansen toegedicht op de poulewinst met een quote van 11:1.

Meer op Bookmaker William Hill




Tags

inter lyon poulewinst quotes bookmaker bookmakers inleg plaatst gokje groepsindeling outsider poulewinnaar rosenborg schatten toegedicht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal tsjah vos