Transparent
Inloggen
Sluiten

20.000 euro boete voor wanordelijkheden bij Celtic - Ajax

22 november 2013 17:20 - Ajax.nl

Verslaggever: -

De UEFA heeft Ajax opnieuw bestraft voor wangedrag van supporters. Bij de Champions League-wedstrijd Celtic - Ajax werden stoeltjes vernield en in de richting van het thuispubliek gegooid. De UEFA heeft hiervoor een boete van 20.000 euro opgelegd. Naast het geldbedrag zal Ajax naar verwachting een soortgelijk bedrag moeten betalen voor de toegebrachte materiële schade aan het stadion van de Schotse club.

Ajax gaat met de ketenpartners (politie, OM en gemeente Amsterdam) blijven optrekken om dit wangedrag te voorkomen en te bestraffen. De clubroept supporters echter op om zich op een Ajax-waardige manier te gedragen, waardoor het opleggen van dergelijke sancties in het vervolg niet nodig zal zijn.

Meer op Ajax.nl




Tags

celtic uefa wangedrag bestraffen clubroept geldbedrag gemeente ketenpartners materiele opleggen optrekken sancties soortgelijk toegebrachte vernield

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper