Jong Ajax wint nipt in Waalwijk: 2 - 3

9 september 2002 22:14

Verslaggever: Mark

Jong Ajax heeft maandagavond de competitiewedstrijd in Waalwijk tegen RKC nipt gewonnen. De Ajacieden versloegen de Brabanders met 2 - 3. Ajax kwam al snel in het duel met 2 - 0 achter ondermeer door een strafschop van Jason Oost. Vlak voor rust zorgde Boukhari echter voor de aansluitingstreffer. De linkerspits scoorde via een schitterende lob. Na de rust was het Seedorf die de gelijkmaker binnenschoot uit een goede voorzet van Sneijder. Daarna bloedde de wedstrijd wat dood, totdat Ajax vlak voor tijd een strafschop kreeg. Sneijder schoot de bal uit een vrije trap tegen de arm van Oost en dat leverde een penalty op die Sneijder zelf schitterend inschoot.