Transparent
Inloggen
Sluiten

Sigthorsson valt geblesseerd uit bij IJsland [update]

15 november 2013 21:15

Verslaggever: -

Kolbeinn Sigthorsson had lang uitgekeken naar de play-offs tegen Kroatië voor een ticket voor het komende WK in Brazilië. De eerste wedstrijd liep voor de spits van Ajax op een teleurstelling uit. Vlak voor rust raakte hij geblesseerd aan zijn enkel. In de loop verzwikte hij zijn enkel, zonder daarbij in contact te zijn gekomen met een tegenstander. Hij moest per brancard van het veld. In de rust moest uiteindelijk besloten worden dat hij niet verder kan. Bij een 0-0 stand werd hij vervangen door Eidur Gudjohnsen.

IJsland heeft het duel uiteindelijk met 0-0 afgesloten. IJsland speelde 40 minuten met tien man door een rode kaart van Skulason na 50 minuten. Dinsdag is de return voor een plaats op het WK.




Tags

ijsland sigthorsson brancard eidur gudjohnsen kolbeinn kroatie skulason verzwikte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper