Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: 'het begint altijd met passie en strijd, dat moeten de spelers nu beseffen'

8 november 2013 11:16 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Frank de Boer hamert er op de officiële website op dat de spelers nu moeten gaan beseffen waar het om gaat, nu ze met passie en strijd wisten te winnen van Celtic.
"De spelers moeten beseffen met welk gevoel ze nu in de kleedkamer zitten. Koppies omhoog en borst vooruit. Wat ze tegen Celtic hebben laten zien is de spirit en is net dat kleine zetje, dat extra stukje dat nodig is. Het moet bij de spelers toch een keer gaan leven dat we ook in de wedstrijd na een Europees duel, zoals zondag tegen NEC, dat moeten laten zien. Het begint immers altijd met passie en strijd. Als we zo spelen dan zullen er meer goede resultaten volgen. Hopelijk pakken ze dat signaal op en is dit de start van een mooie reeks."

Meer op Ajax.nl
Tags

passie boer celtic borst koppies zetje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex berghuis bertjek boomen branco elsimao farioli forbs godts halven henderson hlynsson jim jong kiki kroes linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst